1. SKIP_MENU
 2. SKIP_CONTENT
 3. SKIP_FOOTER

Bursa Hungarica 2020

Bursa Hungarica 2020 Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő-testülete 143/2019. (IX.12.) önkormányzati határozatában döntött arról, hogy csatlakozik a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), valamint a felsőoktat&... Teljes cikk...

Tájékoztató a komposztáló edények igénylésének módjáról

Tájékoztató a komposztáló edények igénylésének módjáról Berettyóújfalu Város Önkormányzata a „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Hajdú-Bihar megyében, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” című megyei pály&aacut... Teljes cikk...

Önkormányzati választások 2019 - Megvan a szavazólapi sorrend

Önkormányzati választások 2019 - Megvan a szavazólapi sorrend Mint ismeretes, 2019. szeptember 9-én 16-óráig adhatták le ajánlóíveiket a polgármester- és képviselőjelöltek országszerte, így Berettyóújfaluban is. Ezután sorsolták ki a Helyi Választási Bizottságok, milyen sorrendben szerepelnek majd a jelöltek a... Teljes cikk...
 • Bursa Hungarica 2020

  Bursa Hungarica 2020

 • Tájékoztató a komposztáló edények igénylésének módjáról

  Tájékoztató a komposztáló edények igénylésének módjáról

 • Önkormányzati választások 2019 - Megvan a szavazólapi sorrend

  Önkormányzati választások 2019 - Megvan a szavazólapi sorrend

Previous
Next

KÖZLEMÉNY - Muraközi Istvánt javasolja polgármester-jelöltnek a FIDESZ berettyóújfalui csoportja

Tisztújító csoportülést tartott június 5-én a FIDESZ berettyóújfalui csoportja. Az ülésen először Dr.Vitányi István választókerületi elnök értékelte az Európa Parlamenti választást.

Kijelentette, hogy sikeresen szerepelt a párt Berettyóújfaluban. A közel 40% részvétel igen magasnak mondható, tehát jól sikerült a mozgósítás, a  FIDESZ listára leadott 54,8%-os eredmény pedig önmagáért beszél. Ez az eredmény választókerületi szinten 63,8 %-os, ezzel a legjobb eredményt produkálta a párt Hajdú-Bihar megyében. Az országgyűlési képviselő megköszönte mindenki munkáját, aki a kampány során sokat tett a kimagasló eredményért.

Az ülésen a FIDESZ egyhangú döntéssel Muraközi Istvánt - a város jelenlegi  vezetőjét -jelöli az őszi helyhatósági választáson polgármester-jelöltnek. A FIDESZ helyi csoportja szerint Muraközi István polgármestersége alatt nagyon sokat fejlődött a város. A legutóbbi ciklus pedig a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebbje. A jelenlegi polgármester személye garancia arra, hogy a fejlődés folytatódjon Berettyóújfaluban. Muraközi István megköszönte a támogatást és nagyon komoly munkát igért az elkövetkező időszakban is.

A csoport döntése akkor emelkedik jogerőre, amennyiben azt a párt országos testülete, a Választást Előkészítő Bizottság is jóváhagyja.

A FIDESZ berettyóújfalui csoportja a tisztújításon – titkos szavazással – egyhangúlag Muraközi Istvánt választotta meg 2 évre a csoport elnökének, és szintén egyhangúlag választotta meg alelnöknek Fekete Istvánt, Kovács Zoltánt, Nagy László és Bónácz Jánost.

FIDESZ Berettyóújfalui csoport