1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Önkormányzati választás 2019

Önkormányzati választás 2019 A 2019-es Önkormányzati Választások eredménye Berettyóújfaluban - a szavazatok 100%-os feldolgozottsági állása szerint - az alábbiakban olvasható. Forrás: valasztas.hu Teljes cikk...

Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket! Az elmúlt években elért eredmények védelmére hívta fel hallgatóságát Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken a Fidesz-KDNP országjárásának berettyóújfalui állomásán. KÉPGALÉRIA Teljes cikk...

"...hát így vagyunk már. Eltelt az idő.” - A szépkorúakat köszöntötték

Berettyóújfalu Város Önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából a szépkorúakat köszöntötte 2019. október 3-án a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. Az est meglepetéseként Kovács Kati adott koncertet. KÉPGALÉRIA Teljes cikk...
  • Önkormányzati választás 2019

    Önkormányzati választás 2019

  • Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

    Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

  • "...hát így vagyunk már. Eltelt az idő.” - A szépkorúakat köszöntötték

Previous
Next

Idén is volt Critical Mass!

Április utolsó hétvégéjén – immár megszokottan – rendezik meg szerte az országban a kerékpáros közlekedésre való figyelemfelkeltés, népszerűsítés jegyében a Critical Mass-t.






Szemerkélő, csendes esőben, a máskor megszokottnál kevesebben gyülekeztek a Szent István téren a bringások. Zömmel fiatalok, de kisgyermekes szülők is vállalkoztak a bringás felvonulásra. Részt vett a kerékpáros vonuláson a város polgármestere, Muraközi István is, aki feleségével érkezett.











Mint azt Szathmári Orsolya, a Bihari Természetjáró Egyesület – BIHARITE – egyik szervezője elmondta, a 8. alkalommal megrendezett bringatúra első részében a várost szelik át, majd az új kerékpárúton átkerekeznek Nagyváradra. A táv mintegy 70 km.











Este pedig éjszakai túrára is sor került: szintén a Szent István térről, Szentpéterszeg, Tépe, majd vissza Berettyóújfaluba.











Az indulás előtt nem maradhatott el a szokás: a bringások magasba emelték a kerékpárokat, majd polgárőri felvezetéssel kezdetét vette a túra, amire a Nap is rámosolygott!

Kép és szöveg: Nyírő Gizella